Termeni si conditii

1. Accesarea si utilizarea informatiilor si materialelor puse la dispozitie de site-ul statiedecalcat.ro se supune termenilor si conditiilor de mai jos, asupra carora acordul este oferit in mod tacit, prin continuarea navigarii pe statiedecalcat.ro, nefiind necesare alte actiuni din partea vizitatorului. In situatia in care vizitatorul nu este de acord cu acestia, intevine obiligatia sa de a iesi de pe site.

2. Site-ul foloseste link-uri de afiliat pentru ca efortul redactorilor sa fie rasplatit cu un mic procent din costul produsului achizitionat de catre unul dintre cititorii nostri. Site-urile catre care duc aceste link-uri nu se afla sub controlul nostru, asadar termenii si conditiile de utilizare sunt diferite de cele ale site-ului statiedecalcat.ro.

3. Pentru a putea aduce imbunatatiri serviciului oferit, site-ul colecteaza ocazional informatii privind modul de utilizare al informatiilor si materialelor facute publice de acesta. Pentru mai multe informatii privind plasarea si modalitatea prin care poti bloca colectarea acestor date (asta in cazul in care nu doresti sa ne ajuti sa iti oferim o experienta de utilizare cat mai placuta) acceseaza acest link.

4. Toate articolele publicate de redatorii nostri au caracter pur informativ si nu prezinta niciun fel de garantie privind corectitudinea datelor puse la dispozitie.

5. Nu este permisa preluarea integrala sau partiala a unui articol de pe statiedecalcat.ro fara a fi oferit acordul scris al administratorului acestui site, indiferent de care este scopul preluarii si exploatarii.